Изнасиленото момиче от Цар Калоян и соченият за нападател са първи

...
Изнасиленото момиче от Цар Калоян и соченият за нападател са първи
Коментари Харесай

Задържаният заради изнасиленото момиче в Цар Калоян е неин братовчед |

Изнасиленото момиче от Цар Калоян и посоченият за нападател са първи братовчеди. Според прокуратурата 25-годишният мъж е рецидивист и е малтретирал жертвата си, след което опитал да я възпламени. Момичето е откарано в доста тежко положение в русенска болница.

Соченият за причинител е арестуван покрай Разград. По думите на окръжния прокурор на града, органите на реда са избавили живота му, тъй като хората в градчето били подготвени да го линчуват. Мъжът е лежал два пъти в пандиза, втория път - за обезчестяване. Пуснат е предварително при излежаването на първата си присъда. И двата пъти той е посягал на свои родственици - първият път на вуйна си, майка на потърпевшото момиче, и един път на брат си, оповестява Нова телевизия.

От Русенската болница оповестиха, че положението на момичето е доста тежко. Според окръжния прокурор на Разград раните ѝ са съвсем несъвместими с живота.

" Не знам за какво го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, дребният ми наследник, е в Германия, с цел да работи ", споделя дядото на момичето.

Жители на селото пък описват, че рецидивистът е живял с майката на потърпевшото момиче преди години. Тя го е съдила за обезчестяване.

Днес ще бъде издадено прокурорско разпореждане за задържане за 72 часа. Ако действието му бъде потвърдено, мъжът може да бъде наказан на пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР